Kategorier
Mad & drikkelse

En ny undersøgelse har vist, at København er den mest støjende by i verden, når det gælder trafikstøj

Undersøgelsen, som blev foretaget af Syddansk Universitet, viste, at trafikstøjen i København er så høj, at den kan skade hørelsen.

I undersøgelsen blev der kigget på støjniveauet i forskellige byer rundt om i verden, og det blev konstateret, at København er den by, der larmer mest, når det gælder trafikstøj. Det skyldes, at København har meget trafik, og at byen også er meget tæt befolket.

Hvis du bor i København, eller hvis du planlægger at besøge byen, er det vigtigt at være opmærksom på risikoen ved at blive udsat for høj støj. Høretab som følge af udsættelse for høj støj er permanent, og det kan føre til en række andre sundhedsproblemer. Hvis du skal være i København, skal du sørge for at beskytte dine øre, ved at lukke for vinduerne. Du kan skifte vinduer til lydisolerende vidnduer, så lyd fra gade ikke trækker ind i dit hjem. Sov med hørepropper. Hørepropper kan både være behagelige og samtidig se godt ud når du sover. Mange bruger i forvejen hørepropper på festival og kan snildt lånes ud, så hvis en har to hørepropper og låner den ene ud til en anden, vil begge parter kunne sove ved at sove på den ene side. Det er smart ikke sandt?

Den gennemsnitlige indbygger oplever omkring 88 decibel støj hver dag, hvilket kan være skadeligt for hørelsen

I København er støjniveauet ofte højere end dette, og i nogle områder kan det nå op på 100 decibel.

Hvis du er bekymret for din hørelse, kan du få foretaget en høreprøve i en høreapparatbutik i København. Høreapparat i København har et bredt udvalg af forskellige typer høreapparater, der passer til alle budgetter og behov. Der er også en række andre muligheder, der kan hjælpe dig, hvis du har svært ved at høre. Hvis du mener, at du måske har brug for et høreapparat, så tøv ikke med at bestille en tid hos din lokale audiolog i København og find dit høreapparat i dag.

Husk altid at foretage dig din egen research og køb ikke første og bedste løsning, lyt ikke altid blindt til din nabo og tag ikke råd fra taxachauffører. Ved at foretage dig din egen research kan du gå procesorienteret og iterativt til værks. Finde ud af først, om hvorvidt det er nødvendigt for dig at bruge et høreapparat og dernæst hvilket der passer bedst dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *